ВАШИЯТ ПОДАРЪК ЗА 8-ми МАРТ: СНИМКА НА КАНАВА

Untitled photo

Търсите уникален подарък за 8 март, с който ще зарадвате Вашата любима, майка или дъщеря? Вече сте се изчерпали от към идеи или са Ви омръзнали тривиалните изненади за празника като цветя, бонбони и парфюми? Искате различен и личен подарък, с който ще покажете, че сте се потрудили, за да я направите щастлива.

Прекрасна изненада за 8 март може да бъде канава с красивия образ на Вашата жена или цялото семейство. Напечатаното изображение върху висококачествена канаваца, опъната прецизно на дървена подрамка може да краси Вашия дом или дома на родителите Ви. А подаръкът за деня на жената определено ще е различен, уникален, персонален и ще впечатли всяка дама.

Превърни снимката и в свеж акцент на интериора чрез нашата професионална работа и висококачествен продукт. Канавата е 100% памук, а печата висок клас фотографски печат, с гаранция за дълготрайност на цветовете. С канава фотографиите оживяват в твоя дом, а защо не и в офис!

Нашето предложение за подарък за Осми март:

- Професионално заснемане в студио

- Ретуш

- Отпечатване на канава и изпъване на дървена подрамка (готова за окачване на стената) в размер 40х60 см

- Като бонус получавате професионално обработена снимка в дигитален формат, използвана за печат на канавата (1 брой)

Картина със снимка е един творчески подарък. Това красиво фото платна е подарък, който няма да бъде забравен, който не само ще краси Вашия дом, но и ще напомня на дамата за този мил жест всеки път, когато го погледне.

Цена 89 лв.

Можете да направите Вашата поръчка на имейл: me@petyadaskalova.com или телефон 0886 881 633.

Разгледайте и останалите ни идеи за подаръци за 8ми март:

Прекрасна фотосесия

Печат на фотографии

Powered by SmugMug Owner Log In